Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien:  Dit navn og din e-mailadresse. Det gør vi for at kunne sende advisering om nyheder fra Demenscentrum Aarhus.

Vi har fået disse oplysninger fra din tilmelding på aarhus.dk.

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

De oplysninger, vi her behandler om dig, bliver anvendt og bevaret, indtil du selv trækker samtykke tilbage eller det aktuelle tilbud ophører.

Samtykke trækkes tilbage ved at trykke på linket 'Afmeld nyhedsbrevet' i adviseringen (e-mailen).

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at det ændrer på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg, Demenscentrum Aarhus, Graham Bells Vej 2, 8200 Aarhus N, som kan kontaktes på demenscentrum@mso.aarhus.dk og 87 13 19 19. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.