Uddannelse for pårørende forår 2020

Er du pårørende til en person med demens?

Livet forandrer sig, når demens kommer tæt på. Mange står med spørgsmål som for eksempel - Hvorfor synes min mand ikke at han er syg, når jeg synes det er så tydeligt? Hvordan kan vi være sammen på nye gode måder? Hvordan tackler jeg de samme spørgsmål igen og igen?

Aarhus Kommune tilbyder gratis uddannelser til pårørende i Aarhus, som har demens inde på livet.

I foråret 2020 starter to uddannelser:

1. Hvordan kan jeg forstå sygdommen og hvordan kan jeg håndtere den i dagligdagen? Pårørendeuddannelse til ægtefæller/partnere og voksne børn til mennesker med demens i tidlig fase. torsdage klokken 16.00-19.00, fordelt over foråret.
Første gang torsdag den 16.01.20

Tilmelding er nødvendig senest den 10.01.20. Hele programmet fås ved tilmeldingen.2. Ægtefæller/partnere og voksne børn til mennesker med demens i moderat fase

Hvordan kan jeg forstå sygdommen og håndtere det i dagligdagen? Hvordan passer jeg på mig selv, og hvordan tager vi imod hjælp?

Torsdage klokken 11.30 -14.30, fordelt over foråret 2020
Første gang torsdag 30.01.20.
Vores demensfaglige aflastere tilbyder samvær og aktiviteter til din pårørende med en demenssygdom, mens du er til undervisning. Behov for aflastning meddeles ved tilmelding.

Tilmelding er nødvendig senest den 17.01.20. Hele programmet fås ved tilmeldingen.

Begge uddannelser er sammenhængende forløb på 5 gange, 3 timer hver gang. Uddannelserne består af klassisk undervisning og fælles drøftelser. Du skal have lyst til at lære nyt og møde andre pårørende. Er du interesseret, anbefaler vi, at du ringer eller kommer forbi DemensHjørnets åbne rådgivning, for at få afklaret hvilken uddannelse, som passer til din situation, eller for at høre om andre tilbud til pårørende.

Spørgsmål og tilmelding

Ring eller kom forbi DemensHjørnet, Kannikegade 18, 8000 Aarhus C,

Telefon: 87 13 19 37, alle hverdage klokken 9.00 -16.00

Læs om flere af vores tilbud til dig som pårørende på vores hjemmeside: www.demenshjoernet.dk